go with it

Tjenis! Smärtorna har inte hindrat mig från att röra höfterna denna sommar. Men jag kan ju inte säga att jag känner mig hipp när man kommer till fester med shorts och bandage på knät. Love it, ehe?
Idag chillade jag och kollade film med Simpen, sen drog vi hunden i cykel korgen och körde till ica sen blev det kråkudden med vänner. Inte mycket mer avancerad söndag.
Hoppas fortfarande på bättre väder

Förjävla snygg ehe whate? fina sår
Pussss

ah basic


De och andra armen + armbågen vaknade jag med i morse. haha jag är en krigare. thats it! FKB!
nu blire soffhäng hela dagen med mickster tror jag... kan ju inte gå!
krigarn

Midsommar

Tjenis allesammans. Idag är det midsommar och vädret är som alltid. Halvbra. Men det stoppar ingen från att fira midsommar! Förra året firade jag på Malta. Helt sjukt att det var ett år sen.. Wehå kanske blire fest hos mange ikväll? mange kom igen nuuuee!
http://www.youtube.com/watch?v=xoVRPngoLHM

fest hos mange kan sluta hur som helst.

mange kom igen nu! Vi ses

fuck

Ah hej! Ytterligare en regnig dag och sommarlover leker gal1! Finns inget fulare än att skriva gal1 eller f1. Whatever. Jag har träningsvärk upp i arslet och mår förjävla bra. Leker lite med mickster. Annars går bra

så jävla fina. Klippster och mickster signar ut. slut

basic

Tjenis penis! Jag tror seriöst jag dör... Kan lovet ha sämre väder. Njieeet. Igår var en blandad kväll... Men i stora drag helt okej. Jag är nog för trött för att se det goda i kakan så att säga. Nej fyfan vad gay jag är. Ska sova eller nått nu. Take care!

förjävla fin. Klippovic signar ut..

Fest i hela huset!

Tjena alla brudar och grabbar! Känner ni hajpen över sommarlovet? Inte ne för vädret suger. Jag är igång med bloggen, antagligen för jag inte har nått och göra och för att jag är så jävla tagg. Av dom timmarna som har gått av lovet har jag sovit hälften.. Jag har alltså vänt på dygnet.
 
Jaja vad gör man en blöt dag på lovet?

long time no see!

Tjenare! Det har varit massa på senaste. Kan ju uppgradera med lite bilder..



sista två är från den så kallade balen som heter vårfest! Det var tjillnir faktiskt. Jag och clara fick varsin lektion på make up store innan som var as nirr sen åkte vi nån bmw dit. Allt var lyckat men vi hoppades nog för mycket på efterfesten. Tur som fan att det är skolavslutning imorgon och efter det den efterlängtade festen! Wooho! tag som fan. Sommarlov imorrn, KÄNNER NI HAJPEN FOLKET?
klittan signar ut, slut!

motherlover

tjenaaare! Min mamma är bäst, tack och hej. En hiss till alla mammor! Hinner inte berätta varför men ni får väl la reda på det snart. Nu har dem satans GTL skoltröjorna kommit, dem var ändå rätt softénirr.
Hinner inte mer..

klippster signar ut

Grattis Sverige

Åh herregud jag har ju glömt att det är sveriges nationaldag! Grattis Sverige, supergay!

Woopa, wtf

juicy

Det var ju saftigt varmt idag, åkt båt med chillmysigaa vänner sen bara degat. Imorgon är det skola och ag börjar 8 sluat 16, sååå eh whate hej skolan? Nese. Annars då? Jo jag är nöjd med långhelgen även om det är sånt som man ångrar. But yeah, learn from the misstakes. Life goes on.
Klittan signar ut.
 

long time




nirr med dagsljus när man går hem! Men vart är solen nu? Ska dissa en sak och det är i kastning i pool... Jag har mega bula på hakan och blåmärken på hela armarna. KUL. Tänker fan aldrig mer vara nära en pool... Tjena extra haka! Fuck off

åååååå

Teeeenare. Klockan är just nu 04:55 och jag kom nyss hem fråm em draaaaama fest. Sorry til everybody som läser. Nu sitter jag i random kläder och vill bara sova. Så det är allt.
Klittan signar fanemej ut SLUT
 
somsagt.. någons kläder kämmevis? ne ok godnett/godmorgon.

stabilt

Tjenare! Äntligen långhelg, vilket är så galet skönr. Nu är det bara några dar kvar sen sluta vi! woopa.'
Jag har inte orkat skriva på ett tag. Men nu när klockan ändå är 02.15 så kan jag vä slänga några min på ett bild inlägg..

eller okej nu blev jag förjävla trött.. Lägger in mer imorrn..
klittan signar ut

RSS 2.0