tjill


Elin är sniigg där bak. Men iaf jag har fått en systemkamera.. Och är ren jäkla nybörjare.. fattar ingenting men det knallar sig frammåt ändå. Ska få hjälp snart. Då kommer det fina pics på bloggen må jag säga. Men nu är jag trött och ska sova. Höörs.
Klittan signar ut, slut


gaaaaypaj!

Här står jag och tar kort på en paj.. hur gay är inte det? Men idag är det morsdag och jag hade glömt köpa present, så vad gör man? Annars då? Jo helgen drar sig mot slutet och jag börjar redan känna tagget inför nästa. Sjukt jäkla roliga dagar som väntar. Festerna börjar redan på onsdag kväll till söndag kväll. Tack gode gud för kristi himmelsferd (stavning?) Weeey.


Huvudet i sanden



Tjoo huvudvärk! Kul att jag vaknar upp klockan åtta med gårdagens kläder, gårdagens smink och till och med skorna på mig!! Någon måste varit trött inatt. Hur tröttsamt den än sluta så zzzpåra vi innan. Ne men elin och clara och jag moffade grädde kladdkaka och jordgubbar. Lyssnade på melodifestivalen 2002 och sjöng med, drog danser och fjantade oss. Sen drog vi ut och nu sitter jag här med ansiktsmask och försöker bli ren.. finns inget värre än att vakna upp som jag gjorde. Men nu ska jag ta tag i dagen och åka in till staden med mamma.

Tjo.

lall!

Jeee.. Har städat heeela eftermiddagen och kvällen och nu ska jag läsa på mitt tal. Ehee najs? Kul.
Men nu har man ju faktiskt tagit sig igenom det värsta i skolan. Kan inte sommaren bara komma nu?!

haha så jeeevla fresh! Piijaamas eheee?

för jag är bad

Jaha då var balklänningen från nelly tillbaka skickad.. Blir att leta på nytt men i affärer. Kill me! Så ska man bara ha den på den ruttna middagen. Weehey..
Orkar inte skriva mer, teknik prov imorgon och jag har inte börjat plugga. Hjälp! :(

Tjotjenahallo

Sun is up

Godmorgon sverige! Vilken hejdundrade helg! Tyvär för mycket för att hinna med ett inlägg. Men nu börjar tagget till nästa helg woopa! Nu ska jag skriva ett argumenterade tal om hur mycket jag hatar SJ. Kul!
Den enda bilden jag kan bjuda på för tillfället.

Finsmakar..


seg


sju sorger

tjo tjena hallå

Kul att se att statestiken ökar. Det hyllar vi med ett inlägg. Jag sitter och försöker hitta pluggro men datan är ivägen. Dock har jag nästan hunnit skriva klart ett arbete om washington (var stolt jacoboo) Annars då? Jo tjena jag kommer bli sänkt i spanska, thank you kerstin!
SHIT vad det åskar! Kom nyss feta blixten som lyste upp mitt rum, tufft.
Så inget mer att säga.

no milk today

Åh jag har fått nackspärr! Sympati igen? Btw jag ska förvarna er med dålig uppdatring den här veckan då piss skolan har dränkt oss i skolarbeten. Men men snart är det sommarlov! weehå

Sóft

Godmorgon Sverige! Julia har nyss dragit så nu ska jag snart börja plugga igen.. Låter som det ända jag gjort den här helgen är plugga. Men neese!
Igår styrde världens bästa Anna! Det var mycket tjillnirr människor där. För det mesta nya med tanke med att dem var äldre men det var bara kulT!
Sen hypade jag och julia med att hoppa ut genom fönstret inatt, va vaddå?
Sen fick jag reda på att papppa hitta min lilla gula legendariska cykel i en buske. Poor Legendaren!! Men nu är den hemma hos mig igen och det är ju det viktiga... Somsagt legendaren är ute och vrål åker på egen hand. Det roliga var att den inte åkt alls långt, ingen vill nämligen ha legendren (legendaren-internt)


Feezt


hello

Åh vad skönt att få sova. Fick lite omtanke igår så nu mår jag bra. Börjar tagga lite för ikväll. Ska fixa mig lite smått sen kommer jullan hit och då blir tagg. Sen blir det utgång, säker på att det kommer bli en sjukt bra och hälig kväll.

happy face!

FML

Jahapp, fredag idag och jag är så sjukt galet jäkla trött, har ont i fötterna, i huvudet, i benen och i magen. Spanska provet gick åt helvete, prov i engelska på tisdag och jag har inga böcker, biologiprov nästa vecka på 50 sidor. Jag söker lite sympati.. någon som har empati?..
Glömde jag säga att jag sitter hemma med biologiboken en fredagkväll medan mina kompisar är på fest. Gash vad jag älskar livet. Pluggar på sånt som jag inte ens kommer ha användming för sedan
Fyfan vad jag mår bra, not!
Sådärja nu har jag klagat nog, ska hitta chokladen sen börja slösa livet på att plugga biologi.
Lillis signar ut, ledsen och helt jävla slut.

lillis klaad

Skön jag éé!

Tjo läsare!
Nu är det så att jag inte har haft tid att sysselsätta er de senaste dagarna men nu är jag back on track. Snart fredag! appropå det, spanska prov imorgon och jag har inte öpnnat boken.. Sorry. Nej men frågan är, ska jag ens börja nu?
Nese.
Hej.

Muy bien.

Diss

Tänkte dissa en sak. Vad kan det vara om inte eftersnack på sportkanalerna? Vafasen... Varför ska dom sitta och snacka om varför det gick som det gick och vad spelare borde gjort i vissa situationer? Finns det något mer ointressantare än när dem uppklädda gubbarna sitter och ritar pilar på planen och debatterar om vem som skulle gjort vad?
Jag menar, gå ner till spelarna i omklädningsrummet och berätta skiten! Fan vi tittare tjänare väl inget på att dem sitter och berättar vad zlatan skulle gjort framför målet.. Om foppa eller whothehell det är som skulle gjort nåot annat framför målet så SÄG DET TILL HONOM! gaah eftersnack tar bara upp tiden... Just saying.
heey på er

satan!

Har inte orkat sysselsätta er läsare förren nu. Så nu är jag tillbaka för ett tag. Vad har hänt på senaste? Jo, rätt mycket. Åkt på en förkylning, beställt balklänning och umgåts med massa vänner, även nya vänner :)
Slänger in lite bilder


en väldigt spontan lördag kväll! Vi tar det som det kommer, always!

Min retarded vän elin, men du är rätt ok ändå!


lallare

Orkaaaar inteeee.

teenage dirtbag

Heeiiiij! idag har varit en rutten tisdag. Den startade med en ordinary swedish.. snö! Men vem blir förvånad? Sen hatar jag tisdagar för då har vi teknik.. Vem orkar det klockan 4?
Jaja tur att choklad finns då miiihih i fat yeah!

skit tisdag, aja whatever imorgon slutar vi tidigt och då ska jag utnyttja det!
så ni vet.
Heybaberiba


Vi hade inga förväntningar bara förhoppningar

Ohej bloggen! Valborg var händeserik, seg och lyckat. Låter kanske konstigt? Njeee håller man sig till ''vi tar det som det kommer'' så kan vad som helst hända.
Vill ni höra?
Vi hade somsagt inga höga förväntningar men vi hade förhoppningar om att den skulle sluta bra. Jag jennifer och julia åt mat i stan sen köpte i massvis med godis och jordgubbar sen satte vi oss i humlegården. Sen vart det ganska segt men när vi var på gärdet runt åtta fick vi samtal om feeeezzt så då åkte vi hem mot täby igen och hamna på feezt. Sedan beställde vi taxi och åkte hem till mig och sov för att tagga till finalen.
Finalen vann vi sedan med 3-1 mot Täby FC. Riktigt riktigt skönt.
Sååå nu fick ni en rejäl genomgång på hur min valborg+söndag såg ut.




Jaaacobo fick vara med! Feezt i taxin

RSS 2.0