raamu!

fuck all you hoes! tjoo! Imorrn bär det av till Ramundberget med idrottsklasserna, buss åtta timmar, me like? eh sajonara?
Nu ska jag packa de sista. Två väskor fyllda med mat till mig och elin wooho fet camp here we come!

Hemma på söndag, no update. sorry guv


ups


Upsss börjar om fem min och jag har inte börjat fixa mig än. Förlåt men orkade inte med fösta lektionen. Måste bege mig snart ändå. Tydligen nationella prov i fysik som är praktiskt tills idag -.- KILL ME? care

sun-day höhö

solen skiner och jag sitter här! Men såg att folk har besökt bloggen mycket nu under helgen! you want to hear about the weekend? yeah.. Eh jadu den har varit händelserik på sina håll. Men mer än så orkar jag inte skriva.
Chill najset jag har handlat inför ramundberget också, det blev massa grädde glass, läsk och pasta. Elin och jag ska feta där. More later on! kiisses

kakooor <33333

heeelo

heeeiiii mina små älskingaaar! Det var allt för länge sen! Igår vare fredag och då var jag med mina härliga vänner. idag var jag i staaan mhmhii. Köpte.. eh, kakooor (Y)

 

glaada cheeeyer



Plans

På listan idag står det: Mina planer inför sommaren.

jaadu. Prag med innebandylaget, spanien två veckor, mallorca en vecka. 
Sen äre ''sommar i sverige igen...''! Är iof sjukt tagg på att dra till gotland på sthmlsveckan. Madeleine och jag måste kirra upp något för det gör vi alltid varje sommar. Sen måste jag resa med Elin, or else i die. 
Weeell boring inlägg? oh yes so lets go to bed and enjoy. Sleep tight my lovers. Peace  

Piiina colada..

Glad tjej äter.. känner inte henne... lånade ju bilden från google? eh whate?

Mysen

Hejhej hallå! Idag har jag haft nationella prov i fysik. Det gick jättebra på det vanliga provet men labbinstruktionerna som man skulle skriva fattade jag inte.. Alla utom jag? Nej men jag fick hjärnsläpp and that's it. Lämnade in ett tomt papper där det stod hjärnsläpp och utropstäcken hihi.
Men det är najs. Köpte ett kakpaket sen och fick tillbaka minnet. awesomeee..
Beställt mysdress btw så nuskare mysas jao. Haha ska lägga upp bilder sen så jag låter som kissie eller kenza. ''Åhh titta vad som damp ned i brevlådan: EN MYSDRESS! Nu ska jag och min hund mysa ner oss i soffan med lite barnmatoch avokados sen ska vi bara mysa och njuta av att det är helg..'' Haha yeah så ska jag bli.


määätt...

Kiddo

Jag har ju fullkomligt glömt bort listan! :O Idag står det på listan: Min barndom.

Vem var jag när jag var liten. Ett gulligt barn, snällt barn, tyst, dum, arg eller skrikig?
Jag vet inte riktigt men tydligen faikade jag smärtor och om jag inte fick fram tårar när min storebror puttade mig så gick jag ut i hallen och dunkade mitt huvud i golvet tills jag börja grina. Sen skyllde jag på min bror...
Jag har även fått höra att jag nöp folk. På dagis gav jag faktiskt vissa blåmärken. Någon måste ju visa sem som bestämmer? (a)
Det var lite dåliga saker. Men jag har faktiskt varit snäll också. Jag älskade att ta hand om djur och mindre barn.
Jag ville bli veterinär (stavning?) eller frisör. Ehhhm ja.


Lilla fiddi. Jag kallades Fiddi när jag var yngre

vackert


sitter och skypar med min sessiga vän elin. Finns det något mer underbarare än detta? ja fast inte just nu!

BTW  look at my new collection (stavning, orkar inte bry mig)

Finare får man leta efter

fuck sunday


i'm fresh now!! Vad gör man egentligen på söndagar? Inget, eller jo.. Söndagarnas göjdpunkter måste ju vara solsidan och morgonbastu. Annars ska jag bara spela match i älvsjööö.. tror jag. Sååå så nu har jag inte mycket mer att säga. Jag har fösökt plugga på fysiken för jag har nationella prov i det, men det gick inte så bra.
Nu blire maaat!

feeezt




Simme ba köör! Igår var det fest a la melker! Det var kul och gick hyfsat bra. Jullans kamera var fylld med massa varma och hypade bilder på alla som var där. Ikväll blire chillmys med friends and stuff!
Adioooos


niighty


Tja najsen! klockan är cirkus 02.00 och vi har precis kommit i säng. Nu blire chilman sen upp10 för march.........kuuuuuuul eeeeeeeeh whate? kvällen har varit chillman1 kanske kann  bjussa på pics senare pussssssen

reloadaaaa


Inatt har jag haft en tuff natt.. Sovit cirkus en timme så nu dricker jag reloaaad för den funkar ju sååå bra... Så ni vet! Ni blir hyper sen. Snart ska jag på träning. Ska bli skönt att få springa bort allt godis hihi.


vinterviiiitt!

Åhhhh allesammans! Look what I found? Detta kan vara dagens höjdpunkt när man öppnar lådan och hittar vit choklad. Vet att jag bara äter och äter. Och bara så ni vet, i dont care. :))) pusseeen
det blir sånt där ljus ni vet och sen aaaaahhhhhhhhh när man ser den. hihihihi

maaat

Jag gillar onsdagar. Då slutar vi tidigt så då kan man chilla helaa daaagen..! Nu har jag en stund för mig själv så då blir kelloggs!! Woooho plus solsidan. Kan det bli bättre?
Så nu har jag inge tid med bloggandet. Maten here i come! <3333


wopwoop och hothot

Bloggen! Idag har jag haft nationella i spanska. Och nog om det provet.. Efter det hade jag skol dm i tullinge (tror jag) aja ruttet var det iaf. Vi var åtta spelare och hallen var lika varmt som sverige är på högsommar... Men trots det vann vi med 4-1! Woopwop guld dååårah...

 

Mina drömmar

Heiii Bloggen! Det är den sjunde idag och då ska jag enligt listan skriva om mina drömmar.

Hmmm.. Jag drömmer nog om att få komma bort från sverige. Jag vill flytta utomlands där det är varmt. Bli niggaah och steka gärnet. Glida runt i linnen och glajjer varje dag, cykla på legendaren och dricka slash och milkshake tills hjärnan fryser. Sitta på en strand och chilla lite närsom. Sen ska jag vara stenrik (hur jag blir det är inte med i min dröm) så jag bara kan göra vad jag vill. Jag ska bossa och vara känd. Vad jag ska vara känd för är ytters oklart.. Men yeah. Sen ska jag ha ett stort hus och en man som är modell och söta blonda barn. Sist men inte minst, jag ska ha en gigantic walk in closet!

hahahahaha jaaah.. det är min dröm fast något överdriven.

Mina vanor

Så sjätte punkten. Mina vanor.

Kan ju börja med att jag alltid sitter uppe för länge på vardagar. Jag planerade att lägga mig tio men nu är klockan halv tolv på kvällen...
Om jag inte har något att göra så äter jag.
Ska jag kolla på film måste jag äta något.
Logga in på facebook varje gång jag sätter på datan.
Pluggar jag måste det vara knäpptyst.
Har jag pengar och är i en butik och hittar något jag tycker jag behöver så köper jag det.
Att vara bitchig mot axel är en bra vana. ihih
Jag säger alltid ''aa bra puuuss heej'' innan jag lägger på.
Jag tänker alltid på annat när vi går igenom saker på idrotten...
Jag har alltid för höga mål.
Jag måste ha minst tre kuddar för att kunna sova skönt.
Jag måste äta sent på kvällarna...
Varje gång jag kommer hem på nätterna måste jag dricka mjölk :S

Ja som ni ser.. det mesta är matvanor... Men jag älskar mat and thats it. Orkar inte bry mig om allt jävla tjat. inte än iaf. Så länge jag tränar bryr jag mig inte. wiiho
allt för den här veckan. Pussen

Man kan ju inte alltid vara bäst iiiih?

heeeiii bloggeeeen! Vi tog brons i SM. Det var väl helt okej tyckte jag. Helgen där var annars bra. Finns inte så mycket att säga. Jag borde plugga men jag orkar verkligen inte nu. Nä ska äta istället, as always! Wiiho.

Chillmys ät klipps crib. Sovmorgon till ett. me liike.


Sa någon djura?!

Tjo najset! Klockan är cirkus tjugo över elva på förmiddagen. Om  en timme beger jag mig till falun för att spela SM i innebandy! Förra året tog vi SM guld och som fan att vi ska göra det igen! Nu pumpar jag massa tagg musik och packar ner det sista.

DJURA SM !

mina intressen

Heeeeii bloggen! Tredje punkten.. Mina intressen.

Hmm, måste väl vara att hänga med kompisar.. eh whatee? nej men innebandy är väl ett ganska så stort intresse hos mig. Smink och kläder är jag också intesserad av. Mat är också ett stort intresse. Äter allt förutom grönsaker, eller jo gurka. Så himla intressant, isn't it? Mat big passion!
Äta bör man annars dör man. Äter gör man ändå dör man... :S
Andra intressen...? kommer inte på fler. Men blogga är riktigt kul!!! haha....
xoxo klittan

skjut mig

Åh fyfitt'ne! Kom nyss på att jag ska läst ut en äcklig svenska bok om några dar efter lovet... -.- Eller minns inte riktigt när. Och hur långt har jag kommit i boken. Har inte ens öppnat den. Det jag vet om den är att den innehåller 343 sidor och heter Simon och ekarna. Intressant? Inte det minsta.

Jippie....

min bästavän.

Som nummer två på listan Min bästavän

Ska jag vara ärlig har jag flera bästavänner. Ebba Elin Madeleine Axel Simon och min egna gula legendar. Då undrar ni vem är din gula legendar. Ni som känner mig vet. Det är ju min gula banan cykel. En gul billig cykel på 6år. Hur kan man ha en cykel som bästavän? Det kan man inte, eller.. nej men den är en räddning i nöden och den har aldrig svikit mig. Seriöst den är chillmys och galet flippad.
Mellan alla sommarfester när bussen slutat gå, när sl ställt in under vinter, är den det ända som fungerar. Tro inte heller att det är bara min bästavän.. nejnej alla älskar legendaren. Den tar minst tre pers. Chillman.



Men om jag ska vara lite seriös nu så är Ebba Elin Madeleine Simon och Axel mina närmaste. Dem känner mig bäst och dem har stöttat mig och gör mig glad varje dag. Jag vill aldrig förlora dem.
Alla sjuka minnen som jag delar med dessa personer får mig att må bra.
Varje skoldag blir bättre med Simon Elin och Madde. Varje dag blir bättre med alla mina vänner.
Ebba jag vet att du älskar sånna här texter.. eh whate? Nej men jag ska vara känslosam nu. Ebba jag älskar dig, det vet du. Jag vet inte riktigt mer vad jag ska säga men alla cuper vi skrattat igenom för att allt ska gå snabbt. Så mycket vi spenderat, ibland kan jag tro att vi delar samma dna. En vän som du är det finaste jag någonsin kan få. Jag kommer aldrig lämna dig.
Elin, jadu det finns så mycket att säga men allt har jag nästan sagt rakt till dig. Allt som varit kanske inte har varit det bästa men nu är det som det är och det jag har med dig nu är något som jag aldrig vill släppa. Ingen kan någonsin ta din plats. Vi är så lika innuti, med dig kan jag flippa ur och vara som jag vill. Jag älskar dig ölen!
Simon, åh in sjuka jävel. Att ha deeptalk med dig är speciellt för mot slutet spårar det alltod ur så det känns bra. Tack för du är så underbar! Like you alot man, never forget that.
lika innuti, med dig kan jag flippa ur och vara som jag vill. Jag älskar dig ölen!
Madde haha jag skrattar bara jag tänker på allt.. Åh spanien, åh MALTA! Fan dem två underbaraste veckorna i mitt liv har spenderat med dig. Du är en del av mig och jag vet att du alltid finns för mig. Tack för du är den du är. Jag älskar dig något enormt
Axel hahhahha oj allt vi har gått igenom är rätt sjukt. Från att ha varit kompis med dig, till att hata dig något enormt och sen nu är du en av mina närmaste vänner. Finns inte mycket att säga nu för du vet redan allt. 

 

Så people nu har jag varit djup nog. Jag har inte mycket mer att säga än att nu ska jag till min andra bästavän, kylskåpet, den står mig nära och öppnar sig alltid för mig. Den gör mig glad. Jiiho!

pasaporte!


Shitman var man cool 2006 eller? 150 lång och ser ut som en uteliggare. Men idag ska jag få nytt pass. Jippe bra dag också, eh not? More uppdates later on bitches! Seee ya

hurtig


Hej allesammans!Idag har jag vart på gymmet med ebbiham. Den var najs. Vi fick en egen liten spontan introduktion av en kille som jobba där. Fick kväva mitt garv när ebba knäckte benen när han visade henne en övning. Whaaate? Annars har jag cyklat med min gula legendar.. mega najset.
Ps jag ser ut som brevbärarn... ih. Första bilden är ebba in action. Insperation
Allt o inge

Mitt bästa minne

Så första punkten på listan! Mitt bästa minne.

Det måste nog vara språkresan till Malta 2010. Det var helt underbart! Massa nya människor från hela sverige och europa. Haha italienska killar woopwop! Nej men det var hur grymt som helst. Jag fick ett val, malta eller konfa. Valet var lätt. MALTA! Och jag ångar mig inte ett dugg. Dem jag skulle träffat på konfan träffar jag ändå nu så.
På malta var det nya människor i alla åldrar. Två veckor i sol och fritid. Vet inte riktigt hur jag ska beskriva det så här är lite bilder.











Mars

Finns inte så mycket att säga nu meeeen jag tänkte följa en sånhär lista där man skriver varje inlägg om något visst ämne.. Vet inte om jag orkar följa hela men det får gå så långt som möjligt. Kommer ju såååklart uppdatera mer en bara det! Ni vill ju ha roliga bilder och live updates!
Here is the list

1/3 Mitt bästa minne
2/3 Min bästavän
3/3 Mina interessen
4/3 Min skola
5/3 Mitt rum
6/3 Mina vanor
7/3 Mina drömmar
8/3 Min sport/aktiviteter
9/3 Sommarminne
10/3 Min musik
11/3 Min familj
12/3 Min kärlek
13/3 drömkille/tjej
14 Ett sommarminne
15 Min barndom
16 Värsta minnet
17 Planer inför sommaren
18 Min garderob
19 Mina dåliga sidor
20 Mina bra sidor
21 Valfritt
22 Om jag var känd
23 Vad jag anväder för produkter
24 Min humor
25 Min största skräck
26 Vad jag tycker om skolan
27 Varför jag skaffa min blogg
28 Hur sminkar jag mig
29 Vad jag har i min handväska
30 Det här åt jag idag
31 Min första kärlek

Den här listan var relativt seriös och tråkig men jag ska göra något kul av den. Nu ha ni också massa anledningar till att läsa den! Dock går 11-13 bort eftersom jag är och spelar sm i falun. Men jag kanske lägger upp dem någon annan gång när jag har den så kallade bloggtorkan!
So long amigas

RSS 2.0