Horhistoria

Heejsan bloggen! Nu sitter jag på historian tillsammans med Jennifer! Vi har nyss haft orientering och jag och pontan ägde! Har inte hunnit blogga på ett tag. Helgen var bra.. Eller extremt annourlunda men det var soft! Nu ska jag och dyssebarnet jobba vidare! Old pic på me and jeennii


friday!

Åh äntligen fredag igen! Veckan har gått sjukt långsamt och avslutades med ett företagsekonomi prov.. ah huvudvärk! Nu ska jag snart till tibble och jobba sen blir det förmodligen utgång. Ah älskade fredag!
Jag har föresten fått reda på att jag kanske har dyslexi... Dock inget som påverkar mig så jättemycket. Ska göra ett så kallat duvan test. Duvan! Aja nu måste jag ta bussen.

Söndagsångest

Hellu! Sitter med värsta ångesten.. Måndag imorgon och jag har historia prov. Inte nog med det, jag har fetaste huvudvärken! Jag som har haft en lugn helg.. Whatever! Nu måste jag börja plugga till provet



Fredaaag!

Yes, äntligen fredag. Faktum är att den här veckan ändå har gått sjukt snabbt. I Söndags satt jag med värsta ångesten för en hel vecka, men så farligt har det inte vart...
Men som sagt idag är det fredag och det ser ut som en lugn kväll med mina vänner. Förra helgen vart sjukt lyckad egentligen, så jag har inte så höga förväntningar på denna. Fast har ju lite att se fram emot. För imorgon händer det roliga saker! Nog om lördag. Nu ska jag ta vara på denna kväll och mysa med mina vänner! Ser utt som Grabbhäng, och jag.


I'm back!

Hej igen! Haft ett uppehåll för jag tröttnade men nu vill jag börja igen med min vardagliga och smått oseriösa blogg. Nu när gymnasiet börjat kanske det inte blir så mycket men jag kommer i alla fall gå in och skriva lite då och då.
Som sagt gymnasiet har börjat och det blev Danderyds Gymnasium. Jag trivs och har det skit kul. Men idag fyller min käre storbror år så nu ska han firas!
Vi hörs gamla trogna läsare!


RSS 2.0